Palvelut

Tallimme tarjoaa asiakkailleen juuri sellaiset palvelut kuin asiakas tahtoo. Asiakas saa itse koota itselleen sellaisen paketin, jonka kokee olevan tarpeellinen ja sen mukaisesti koostuu myös vuokran hinta.

Vuokranmaksu

Vuokranmaksusta ei tarvitse huolehtia muuten kuin jatkamalla karsinan vuokra-aikaa siihen tarkoitettuun omaan topaan, kun vuokra-aika on päättynyt tai päättymässä. Kerralla vuokralainen voi ottaa vuokra-aikaa maksimissaan kolmen kuukauden ajan. Karsinan virallinen vuokrausaika alkaa aina kuun ensimmäinen päivä. Me emme vaadi tallilaisilta mitään muuta aktiviteettia. Hevosten päiväkirjaan kirjoittaminen/piirtäminen on omistajien oman jaksamisen mukaista, kuin myös tallin toimintaan osallistuminen.


Rakenna oma pakettisi

Valittaessa kaikista kalleimmat vaihtoehdot vuokran yhteissummaksi tulee yhteensä 615€/kk. Mukaan ei ole laskettu liikutuksen tai kengityksen kertamaksua.

PERUSPAKETTI 150€
- karsinapaikka/aittapaikka
- tilojen käyttö vapaasti
- heinä

LISÄPALVELUT
- loimitus 10 €/kk
- tarhaus vienti/haku 40 €/kk
- aamu-/iltaruokinta
       o heinä, kaurat ja suolakivi 20 €/kk
       o + vitamiinit 40 €/kk
       o kaikki tallinpuolesta 60 €/kk
- eläinlääkäri joka toinen kk 30 € - kerran kk 50 €/kk - kaksi kertaa kk 90 €/kk
- liikutus 15 €/kerta
- karsinan siivous 10€/kk
- kengitys 80 €/kerta

Miten haen yksityiseksi?

Suurin kriteerimme yksityisillä on piirretyt kuvat ja oma sivu. Hakiessasi yksityiseksi hevosen sivuilta tulee löytyä vähintään yksi piirretty kuva. Muuten joukkoomme pääsee niin kolmijalkaiset hevoset, miniaatyriponit kuin myös aasit tai muulit. Haku tapahtuu foorumilta löytyvästä yksityishaku-topicista, johon pääset kirjoittamaan hakemuksen rekisteröimättä itseäsi. Ennen hakemuksen tekoa luethan huolella tallinsivut. Jos meneillä on ykstyishaku, hakutopikki löytyy ilmoitustaululta!

Hakulomake
- Oma nimesi
- Hevosen nimi ja osoite
- Lisäpalvelut (mainitse erikseen halutuista liikutuspalveluista)
- Talli vai aitta
- Esittely itsestäsi (ulkonäkö, ikä, luonne yms.)
- Vuokrapaikan varausaika kuukausina

Hakemus saa olla vapaamuotoinen, kunhan sisältää kaikki yllämainitut asiat!