Tervetuloa!

Rinnstein on 1.6.2015 valmistunut virtuaalinen yksityistalli piirretyille hevosille. Tarjoamme juuri sellaiset palvelut kuin asiakas haluaa. Meillä voit itse koota oman pakettisi, jonka mukaisesti vuokramme myös koostuu. Tallimme sijaitsee virtuaaliSuomessa juuri siellä missä itse sen haluat. Tarkkaa sijaintia meillä ei siis ole. 1980-luvulla rakennettu tallialue on toiminut yli 20 vuotta ratsastuskouluna ennen kuin sen edellinen omistaja jäi eläkkeelle ja myi tilan. Kunnon remontin kokenut tila avasi pian ovensa myös yleisölle.

20 hevosen päätalli tarjoaa viihtyisät ja uudet tilat asukkailleen, joiden on myös mahdollista majoittautua viihtyisään aittaan. Tiluksemme tarjoavat loistavat ratsastuspuitteet maneesin, kentän ja ruohokentän voimin, jotka kaikki soveltuvat niin esteratsastukseen kuin kouluratsastukseen. Voit myös lähteä tutustumaan useisiin eri maastopolkuihimme ja upeisiin metsämaisemiin.

Vuoden mittaisen tauon jälkeen yksityistoimintamme on muuttunut vapaampaan suuntaan. Toimintaa järjestetään harvakseltaan, emmekä myöskään vaadi yksityisiltä aktiivista osallistumista. Meillä jokainen saa harrastaa omaan tahtiin! Harvatoimintamme koostuu kuitenkin yksityisille järjestetyistä valmennuksista ja kaikille avoinna olevista villeistä kilpailuista.

Tutustu enemmän tilaamme ja sen ympäristöön esittely linkin kautta tai jos haluat tuoda yksityisen, niin tutustu palvelut sivuun. Tallin asukkaisiin voit tutustua asukkaat sivulla. Foorumilla näet avoimet tapahtumat ja voit lukea tallilaisten tarinoita arjestaan! Tule ihmeessä tutustumaan ja osaksi porukkaamme!

terveisin.
Emma Sariola VRL-05322 @

Sivut päivitetty 17.4.2017