Emma

Työnimike omistaja, tallimestari ja valmentaja

Emma Sariola on 25-vuotias (s. 1992) tallinomistaja yhdessä aviomiehensä Tuukan kanssa. Heillä on yksi 5-vuotias lapsi. Emma omaa ruskeat hiukset ja siniset silmät. Pituutta naiselta löytyy 169 cm. Luonteeltaan Emma on ystävällinen ja sosiaalinen, mutta todella yllytyshullu yhdessä serkkunsa Innan kanssa. Naiset ovatkin parhaat ystävykset sukulaissuhteiden lisäksi. Hevosten parissa Emma on viettänyt melkein koko ikänsä hevosten parissa äidin kautta. Esteratsastukseen enemmän hurahtanut nainen on ratsastaessa hieman hosuli, mutta pärjää hyvin vaikeimpienkin tapausten kanssa. Emma pukeutuu aina rennosti collegehousuihin ja t-paitaan sekä lenkkareihin. Ratsailla naisen päällä näkee yleensä ruskeat housut sekä mustat saappaat. Torinhevonen Axel toimii naisen ratsuna.

Tuukka

Työnimike omistaja ja yleismies

Tuukka Sariola on 28-vuotias (s. 1989) tallinomistaja yhdessä Emman kanssa. 180 cm pitkä mies omistaa vaaleanruskeat hiukset ja tummanruskeat silmät. Talliympäristössä miehen näkee usein kumisaappaissa ja tuulihousuissa tai farkuissa. Tuukka touhuaakin yleisesti kaikkea mahdollista tallialueella, milloin korjaa hajonnutta aitaa tai lempileluaan traktori, voi miehen aina pyytää apuun. Hevosten kanssa Tuukka tulee myös hyvin toimeen, vaikka useinkaan miestä ei ratsailla näe. Mies onkin enemmän tutustunut ravihevosten saloihin.

Reetta

Reetta Sariola on Emman ja Tuukan kuusivuotias (s. 2011) tyttö. Ruskeat hiukset ja silmät omaava tyttö on kova heppatyttö, joka ei muuta tekisikään kuin ratsastaisi auringonlaskuun urhoollisella ponillaan… jota tytöllä ei omaksi harmiksi ole.

Kiira

Työnimike tallityöntekijä

Kiira Lepänkoski on tallityöntekijä. 23-vuotias (s. 1994) nainen on juuri valmistunut hevosalalta, johon hän suuntasi heti lukion jälkeen. Nuori porkkanapää haaveilee omasta kilparatsusta esteradoille, mutta rahaton juuri valmistunut ei pysty omaa hevosta elättämään. Siksi Kiira päätyi Rinnsteiniin tallihommiin. Naisen työtehtäviin kuuluu yleisestä siisteydestä huolta pitäminen sekä hevosten hoitaminen. Kiiralta löytyy pituutta 163 cm. Yleensä naisella on päällään likaiset tallivaatteet tai ratsastuskamppeet. Tallihommien lisäksi Kiira pääsee ratsastamaan kaksi kertaa viikossa tallin ylläpitohevosilla.
Luonteeltaan tämä ilopilleri on aina valmis hommiin. Kiira ei pahemmin laiskottele vaan on menossa sähköpupun lailla ympäri vuoronsa. Varmasti löytää jotain tehtävää, joka pitäisi tehdä!

Adam

Työnimike tallityöntekijä

Adam on 21-vuotias (s. 1996) nuorukainen, jota ei heti ulkonäkönsä ja luonteensa puolesta vaikuta ponipojalta. Yleinen naisten naurattaja ja hieman "massatyypiltä" näyttävä Adam on kuitenkin hevosihminen henkeen ja vereen. Adam on kasvanut hevosten kanssa kokoelämänsä vanhempiensa hevostilalla. Adam syntyi Sakassa, mutta muutti isänsä kanssa Ruotsiin ollessaan 16-vuotias. Siellä hän työskenteli äitipuolensa tallilla opettaen tämän lasta ratsastuksen saloihin. Adamin sydämmen lähellä on suuret puoliveriset ja pienet vikuroivat varsat. Adam on kilpaillut kaikissa lajeissa menestyen, mutta tällä hetkellä lähinnä sydäntä on kenttäratsastus, jossa ei ole koskaan liikaa vauhtia tälle pojalle. Nyt Adam kuitenkin haluaisi rauhoittua hieman hevostelun parissa ja jäädä hetkeksi paikoilleen ihan vain tavallisena puurtajana. Kisavaatteet ovat sinetöity tarkoin pahvilaatikkoon, mutta ehkä ne sieltä vielä löytyvät ajan kanssa. Adamia saa tulla nykimään hihasta joka asiassa.