Inna Paakkanen

❭ Perustiedot

syntymäaika 15.12.1994, 24-vuotias
pituus 168 cm
seurustelee Verneri Kaajapuro
asuu Innan talossa
sähköposti inna.virt@gmail.com, VRL-05322
osaaminen ko. Intermediaire I-II re. 140 cm me. 100 cm
kouluvalmentaja Amanda Sokka


kuva © VRL-05265 / kuvagalleria alempana
takaisin yksityisiin tästä

Inna Alisa Paakkanen, syntynyt joulukuussa 15. päivä vuonna 1994 kello 2:30 yöllä, horoskoopiltaan jousimies (kiinalaiselta koira). Pituutta 168 cm ja kengänkoko 39, kuppikoko D – ihan vain tiedoks. Mitä muuta? Ruskeat keskipitkät hiukset, kirkkaan vihreät silmät, muodot kuin Venuksen. Se Innan ulkonäöstä. Luonteeltaan tämä nainen on ystävällinen ja kiva, jos niin huvittaa. Toisinaan Inna ottaa helposti myös yhteen sellaisten persoonien kanssa, joiden kanssa kemiat eivät yksinkertaisesti klikkaa (hyvänä esimerkkinä Matilda Tammilehto).

Pukeutuminen ei suoranaisesti ole tärkeää Innalle, vaan hän suosii rentoa pukeutumista. Hupparit, neuleet, missä ikinä vain on mukavaa liikkua. Useimmiten Innan jalassa on farkkujen seurana Vansit tai Converset, vain salapoliisin työtä tekevä ihminen – ja Inna – tietävät kuinka monet erilaiset tennarit naisen vaatehuoneesta löytyy. Rennosta pukeutumisesta huolimatta Inna suosii tiettyjä merkkejä vaatteissaan. Korkokengissä häntä ei näe kovinkaan usein, vain harvoissa baarireissuissa, juhlissa tai treffeillä.

Hevosharrastukseen Inna innostui kymmenenvuotiaana aloittaessaan alkeistunnit paikallisella ratsastuskoululla. Yhdeksän ensimmäistä ratsastusvuotta sisälsivät tallinvaihdon, hoitohevosia ja vuokrahevosia. Ensimmäistä kertaa hevosomistajan saappaisiin Inna astui 2013. Antoisat omistajan vuodet sen jälkeen ovat antaneet Innalle paljon, vaikka vaihtelevuus on ollut suurta. Nyt Innasta onneksi tuntuu, että se oikeiden realististen tavoitteiden hevonen löytyi ja tavoitteet ovat mahdollisia. Kouluratsastuksessa Innan kisahistoria yltää intermediate I-II –tasolle. Taitoa ja kokemusta löytyy myös esteiltä.

Mikäs muu Innaa kiinnostaa? Miehet.. Star Wars (miksei myös Star Trek) koirat ja lenkkeily, kirjat, Outlander, Game of Thrones (totta kai) ja yksisarviset. Punaviini ja olut. Kasvit eivät pysy hengissä. Lähin ystävä on Julia Luoti, muita ystäviä ja kavereita ovat Kanadaan törkeästi karannut Mila Santanen, tämän jätetty kihlattu Jesse Aro ja Aura Kalmakurki (ainakin niin luulisi).

Inna asuu Orijoella omassa omakotitalossa. Tontilta löytyy myös harmaa Honda HR-V (2018), ratsastuskenttä, talli ja hevosille kolme tarhaa sekä haiseva lantala. Töitä Inna tekee Daniel Susinevalle. Työtehtäviin kuuluu tallityöt ja hevosten ratsutus. Työstään Inna nauttii suuresti, kun pääsee ratsastamaan useilla erilaisilla kouluhevosilla. Niistä saa hyvää vaihtelevaa kokemusta omaan ratsastukseen. Eikä pahaa tee, kun oma pomo toimii myös omavalmentajana.

Siinäpä se.

❭ Ihmeotukset ja niiden olinpaikat


Maailmalla


sekarotuinen, uros Launo
novascotiannoutaja, narttu Iines

❭ Kuvagalleria

© Auburn Estate (VRL-08682), velma, Alex, J., Lynn (VRL-05265)

❭ Varustekaappi


Equestrian PRO, Hemsbury Saddlery, Mestyn Varuste

❭ Perhesuhteet

Inna on viisihenkisen perheen nuorin tytär ja hänellä on kaksi isosiskoa. Inna on Pirkanmaalta kotoisin, jossa yhä hänen perheensä asuu. Isä, Taneli (-62), työskentelee rakennusalalla ja äiti, Paula (-68), sairaanhoitajana. Vanhin isosisko, Tinja (-87), työskentelee kiinteistöalalla ja nuorempi isosisko, Minea (-91), opettajana. Sisaruksista ainoastaan Minea on naimissa, mutta kummallakaan ei ole lapsia. Inna ei ole enää väleissä perheensä kanssa, jonka takia muutti riittävän kauas elämään omaa elämäänsä hevosten parissa.
Mauri on Innan kummisetä sekä myös isänveli ja hyvin tärkeä ihminen Innan elämässä. Mies on erosi vuonna 2014 vaimostaan ja on ainoa Innan sukulainen, joka työskentelee hevosten parissa. Maurilla on kaksi tytärtä, Sofia (-97) ja Sanni (-00). Sofia on pienenä pyörinyt isänsä kanssa tallilla, mutta ei ole enää eron jälkeen kunnolla väleissä, ja nainen onkin hyvin vapaasieluinen persoona. Sanni harrastaa hevosia hyvin vähän opiskelunsa ohella ja huomattavasti enemmän jalat maassa henkinen kuin isosiskonsa.

❭ Parisuhteet

Ennen Vaahterapolkuun muuttoa Innalla oli enemmänkin vain muutaman kerran juttuja, eikä seurustelu vakavasti käynyt naisen mielessä ollenkaan. Yksi pidempi kahden vuoden seurustelu naiselta löytyi ennen muuttoaan. Vaahterapolussa Innalla oli yhden illanjuttu uutena vuotena Erkki nimisen punapään kanssa, jolla oli kamala homofobia sekä unohti kaikki vaatteensa taloon lähtiessään. Erkin jälkeen kuvioihin ilmestyi hyvin pian puoliksi englantilainen Juuso Sherman (-91), jolla oli omistuksessa oma hevonen Vaahterapolussa. Suhde kesti kaksi vuotta ja mikäli Inna olisi saanut asiansa, he eivät olisi eronneet. Juuso kuitenkin muutti takaisin Englantiin vanhempiensa kisatallille. Tuohon aikaan Inna löysi ensin lohdutussuhteen Milan velipuolesta, Tuomosta, joka monien mutkien kautta muuttui vakavammaksi vuoden 2016 lopussa. Marraskuussa 2017 pari erosi. Tuomon jälkeen Inna palasi Juuson kanssa takaisin yhteen hetkeksi. Kanadassa maaliskuussa 2018 Inna tapasi Verneri Kaajapuron, jonka kanssa seurustelee nykyisin.

❭ Merkittäviä entisiä hevosia

Suomenhevostamma, Rullakartiina †, ensimmäinen oma hevonen
Suomenhevostamma, A.I. Pikkupakkanen, Rullan jälkeläisenjälkeläinen, ylläpidossa muualla
Ratsuponitamma, Goldhawk Circus, myyty junnuratsastajalle
Suomenpuoliveriruuna, Never Say Never, Hazelin jälkeläinen, myyty
Suomenpuoliveriruuna, ML Woodoo
Suomenhevostamma, Heljän Suukkosuu, myyty