Siquirres

Perustiedot Omistushistoriikki
Rotu ja sukupuoli: hollanninpuoliverinen, tamma
Syntymäaika, ikä: 01.01.2014, 8-vuotias
Väri ja säkäkorkeus: mustanpäistärikkö, 160cm
Rekisterinumero: VH22-012-0092, #PKK
Painotus, taso: kouluratsastus, ko: Vaativa A
Omistaja: Sigrid Helander VRL-05322
Kasvattaja: Stable Tafel, Alankomaat
Entinen omistaja: Stall Björnbär, Ruotsi
Kotitalli:

                                  kuvan © linet AnneL

Jotenkin oli hyvin vaikea vääntää lempinimeä "Siquirresistä", josta ei taipunut Sirin suuhun mitään, mikä ei ollut kopio omasta nimestä. Siispä pienen väännön jälkeen Siri päätti kutsua tammaa Queenie (huom! erittäin suomalaisittain lausuttuna) tai pelkkänä Q:na. Jotkut tallilaiset ovat esittäneet tamman myös Oravana, koska nimi on kuulemma squirrel:n kaksoissisar.

Queenie on luonteeltaan humoristinen, joka toisinaan johtaa useisiin rikkinäisiin loimiin. Ei tietenkään omiin, vaan kavereiden. Siihen ei myöskään riitä sormet tai varpaat, kun lasketaan kuinka monta kertaa tamman tarhakaverin riimua, on etsitty pitkin tarhaa. Eikä se edes aina löydy omasta tarhasta, vaan viereisestä. Queeniestä saa takuuvarman kaverin, jos touhuat jotain tarhassa. Siivotessa se yrittää esittää olevansa tärkeä apukavio talikkoa heiluttaessa. Parasta onkin, että Queeniellä on virikkeitä ulkoillessa, mieluiten toinen heppakaveri tai useampi.

Ratsuna Queenietä voisi kuvailla turhan yritteliääksi. Se tekee automaattisia valintoja, ellei ratsastaja ole satulassa hereillä. Eikä se ole hyvä juttu, koska tamman päätökset eivät ole kuin teatraalisia hyppyjä tai jotain sen tyylisiä. Ehkä kouluratsastuksen sijaan Queenien olisi pitänyt ryhtyä sirkushevoseksi? Kunhan tamman saa keskittymään ratsastajan ohjeisiin, eikä jätä sille päätösvaltaa, Queenie esittää myös kivoja liikkeittään. Queenie on oikea hyväntuulen hevonen, jonka kanssa voi myös pelkästään humppailla, niin maastossa kuin vaikka ilman satulaa kentällä. Siltä löytyy myös hieman hyppykapasiteettia.

Ystävyksien menohalut

Sirin ja Queenien tavoitteet pysyttelevät vaativalla tasolla, jossa he treenailevat aktiivisesti, käyden joka toinen viikko valmennuksessa. Tavoitteena on startata syksyllä vaativa A -ohjelman parissa. Siri haluaa pysytellä sillä tasolla, eikä havittele suurempien luokkien startteja. Tokihan sitä aina saa haaveilla edes yhdestä PSG startista.

Sukutaulu & -selvitys

isä Arancibia
kwpn m 165cm
ii. Jicaral
kwpn m 163cm
ie. Lelystad
kwpn rn 161cm
emä Sapodilla
kwpn mrnpäis 162cm
ei. Samugheo
kwpn rnpäis 165cm
ee. Parismina
kwpn m 160cm

Queenien suku on ihan kiva, jossa ei varsinaisesti ole mitään hienoja hevosmaailman tähtiä. Enemmänkin perustason hevosia, hieman enemmän koululinjaista hollantilaista.

2022 kilpailut Muut tapahtumat
00.00. Paikka, Vaativa B - 0/0 00,000%
00.00. Paikka, Vaativa B - 0/0 00,000%
00.00. Paikka, Vaativa B - 0/0 00,000%
00.00. Paikka, info
00.00. Paikka, info
00.00. Paikka, info
Palkintokaappi

- ei merkintöjä -

ulkoasun © VRL-05175    ☆    virtuaalihevonen    ☆    tausta © Pezibear (Pixabay)