⋆⋆⋆ 7oaks Eventing ⋆⋆⋆

Omistaja

Juuso Sherman

syntynyt 1991

Juuso on Suomessa 27.3.1991 syntynyt puoliksi englantilainen kenttäratsastaja. Sosiaalisen luonteen omistava mies tulee helposti juttuun kaikkien kanssa, eikä varmasti jää suppusuuksi taustalle. Usein sivusta katsojat erehtyvät luulemaan Juuson flirttailevan, vaikka niin ei todellisuudessa olisikaan. Elämänasenne miehellä on huoletonta eteenpäin kulkemista, asiat selviävät, jos ovat selvitäkseen.

Pienenä Juuso muutti vanhempiensa kanssa isän kotimaahan Englantiin, jossa mies kasvoi suuren osan nuoruudestaan. Juuso on kuitenkin aktiivisesti asunut myös Suomessa äitinsä hevostöiden myötä ja sukulaisten luona vieraillessaan. Englannissa Juuso tutustui hevosiin äitinsä silloisen harrastuksen kautta ja kasvoikin kenttäratsastajan saappaisiin hyvin mielellään. Ollessaan 13-vuotias, äidin harrastus muuttui kenttähevosten kasvattamiseksi.

© Jassu L.

Työntekijät

Inna Paakkanen

syntynyt 1994

Juuson avopuoliso
Hevosten fyssari ja toisinaan myös liikuttaa sileällä.

© Lynn

Chloette Lambert

syntynyt 1995

Juuson brittiserkku isän puolelta, ei puhu suomea yhtään. Ratsuttaa Juuson kenttähevosia koulupuolella. Kouluratsastaja, jolla on kaksi omaa hevosta ja yksi ylläpito.

© aventurinearts

Harrie Chapman

syntynyt 2001

Tallityöntekijä ja ratsuttaja.
Päähevonen Ruddy, joka on Juuson vanhempien omistuksessa. Tamman seuraava varsa tulee Harrien omistukseen.

© aventurinearts

Taylor Jenkins

syntynyt 1996
Kenttähevosten ratsuttaja ja kisaaja. Tummanruskeat hiukset ja vihreät silmät, pituutta 161cm. Hitaasti uusille suhteille syttyvä persoona, joka on harvoja ystäviään kohtaan uskollinen.

Karri Numminen

syntynyt 1993
Kenttähevosten ratsuttaja ja kisaaja. Vaaleat hiukset ja ruskeat silmät, pituutta on 180cm. Luonteeltaan humoristinen. Tuli mielenkiinnosta Juuson mukana Suomesta.

Toby White

syntynyt 1991
Kenttähevosten ratsuttaja ja kisaaja. Lyhyet blondit hiukset ja siniset silmät, pituutta 177cm. Omassa seurassaan viihtyvä introvertti, joka ei ole muille ilkeä.

Conrad "Connie" Dankworth

syntynyt 1992
Estehevosten ratsuttaja ja kisaaja. Tummanruskeat hiukset ja siniset silmät, pituutta 185cm.

Bethany Newnes

syntynyt 2000
Estehevosten ratsuttaja ja kisaaja. Blondi sinisillä silmillä, pituutta löytyy 167cm. Luonteeltaan hieman tiukkis ja ottaa asiat vakavasti.

Riley Balfour

syntynyt 1998
Tallityöntekijä. Vaaleanruskeat hiukset ja sinivihreät silmät, pituus 163cm.

Mandy Balfour

syntynyt 2002
Tallityöntekijä. Vaaleat hiukset, sinivihreät silmät ja pituutta on 166cm.

Muita vierailevia hahmoja

Iiris ja John Sherman, Juuson vanhemmat. Iiris käy myös valmentamassa kenttäratsastusta.
Jenni ja Peetu Aro, Innan kaksoset.